Lataa

Valmiskeittiöt

Keittiöremontti tiedossa, mutta ei mitään aavistusta, mistä suunnittelu tulisi aloittaa? Valmiskeittiöt ovat vaivattomia ratkaisuja tyylikkään ja toimivan keittiön toteuttamiseksi edullisesti, helposti ja nopeasti. Valmiskeittiössä voit luottaa kaikkien osien sopivan niille suunniteltuun paikkaan, ja saat kaiken keittiöön tarvittavan yhdellä kertaa. Valmiskeittiöt ovat erityisen suosittu vaihtoehto pieniin sijoitusasuntoihin, lomakohteisiin, mökille tai kakkosasuntoon. BAUHAUSin valikoimasta löydät laadukkaat valmiskeittiöt eri kokoisina ja eri kodinkoneilla varustettuina. Valmismökit ja valmiskeittiöt ovat helppo alku kesämökkiä varten. Valmiskeittiötä hankkiessa voi myös miettiä, ovatko mahdollisesti muut keittiötarvikkeet, liesituulettimet, ylimääräiset keittiöhanat taikka saarekkeet tarpeen. Tervetuloa tutustumaan upeaan ja kattavaan valikoimaamme joko BAUHAUSin verkkokaupassa tai sinua lähimmässä tavaratalossamme – muistathan myös kotiinkuljetuksemme!

Valmiskeittiöt: Edulliset keittiökalusteet BAUHAUSista

BAUHAUSin valikoimasta löydät monipuolisen valikoiman edullisia keittiökalusteita, jotka tekevät keittiöremontista helppoa ja sujuvaa. Valmiskeittiö on erinomainen valinta, kun haluat säästää aikaa, vaivaa ja rahaa uuden keittiön hankinnassa. Tässä kerromme, miksi valmiskeittiö on hyvä vaihtoehto, mitä keittiökalusteita tarvitset ja miten voit säästää rahaa valitsemalla oikeat tuotteet.

Valmiskeittiön edut

Valmiskeittiö on toimitetaan valmiiksi suunniteltuna ja rakennettuna pakettina, joka sisältää kaikki tarvittavat osat ja materiaalit. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia keittiökalusteiden mittatilaustöistä tai yksittäisten komponenttien hankinnasta. Valmiskeittiöiden suurimmat edut ovat seuraavat:

  1. Helppo asennus: Valmiskeittiöiden asennus on nopeaa ja helppoa, koska kalusteet on valmiiksi koottu. Näin säästät aikaa ja vaivaa.
  2. Kustannustehokkuus: Valmiskeittiöt ovat usein edullisempia kuin mittatilaustyönä tehdyt keittiöt, sillä tuotantokustannukset pysyvät kurissa massatuotannon ansiosta.
  3. Laaja valikoima: Valmiskeittiöitä on saatavilla monissa eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa, joten voit helposti löytää sopivan vaihtoehdon omiin tarpeisiisi ja budjettiisi.
  4. Joustavuus: Useimmat valmiskeittiöt ovat modulaarisia, mikä tarkoittaa, että voit muokata keittiön kokoonpanoa ja lisätä tai poistaa kaappeja tarpeen mukaan. Voit muokata valmiskeittiötä lähes loputtomasti erilaisten keittiötarvikkeiden avulla.

Edullisista valmiskeittiöistä on tulossa yhä suositumpia kotinsa uudistamista suunnittelevien asunnonomistajien keskuudessa. Nämä esivalmistetut keittiömallit tarjoavat monia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat päivittää keittiönsä edullisesti ja vaivattomasti. Valmiskeittiö voi olla myös erinomainen valinta mökkikeittiöksi!

Yksi valmiiden keittiöiden suurimmista eduista on, että ne ovat tyypillisesti huomattavasti edullisempia kuin tilaustyönä tehtävät keittiöt. Tämä tekee niistä loistavan valinnan niille, joilla on rajallinen budjetti, sillä he voivat silti saada laadukkaan keittiön joutumatta konkurssiin. 

Toinen valmiiden keittiöiden etu on, että ne on tyypillisesti paljon helpompi asentaa kuin tilaustyönä valmistettavat keittiöt. Koska kaikki osat on jo leikattu ja sovitettu yhteen, on valmiskeittiön asentaminen yleensä vain ohjeiden noudattamista ja kaiken kokoamista paikoilleen. Tämä tekee niistä ihanteellisia tee-se-itse-tekijöille, jotka eivät halua palkata ammattilaisia tai viettää tuntikausia yrittäessään selvittää, kuinka kaiken saisi sovitettua yhteen.

Lopuksi, valmiit keittiöt tarjoavat enemmän joustavuutta suunnitteluvaihtoehtojen suhteen. Saatavilla on kymmeniä erilaisia tyylejä ja värejä, joten voit löytää jotain, joka sopii täydellisesti makuusi ilman, että sinun tarvitsee aloittaa tyhjästä täysin räätälöidyn keittiön kanssa. Ja koska näissä sarjoissa on yleensä kaikki tarvittavat komponentit, voit helposti yhdistellä eri elementtejä, kunnes saat juuri sen, mitä haluat kuluttamatta ylimääräistä rahaa lisäosiin tai materiaaleihin.

Kaiken kaikkiaan valmiit keittiöt ovat erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat päivittää keittiönsä ilman, että joutuvat suunnittelemaan sitä tyhjästä tai kuluttamaan liikaa rahaa ammattimaisiin asennuspalveluihin. Edullisuutensa, helppokäyttöisyytensä ja laajan valikoiman ansiosta näistä esivalmistetuista malleista on nopeasti tulossa yksi suosituimmista vaihtoehdoista asunnon- ja mökinomistajien keskuudessa!

Muuta kotisi valmiilla keittiöllä edullisesti

Kun on kyse kodin muuttamisesta, valmis keittiö voi olla ihanteellinen ratkaisu. Valmiit keittiöt tarjoavat loistavan tavan päivittää kotisi ilmettä pienellä budjetilla. Etsitpä modernia, nykyaikaista tyyliä tai jotain perinteisempää, tarjolla on paljon vaihtoehtoja, jotka sopivat mihin tahansa budjettiin.

Valmiita keittiöitä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, joten voit löytää sellaisen, joka sopii täydellisesti sitä ympäröivään tilaan. Voit valita eri materiaaleista, kuten puusta, laminaatista ja ruostumattomasta teräksestä todella ainutlaatuisen ilmeen saamiseksi. Kaapit toimitetaan valmiiksi koottuna, joten asennus on nopeaa ja helppoa – ei tarvita kalliita urakoitsijoita tai puun mittaamiseen ja leikkaamiseen kuluvia tunteja! Voit myös valita useista lisävarusteista, kuten työtasoista, keittiöaltaista ja kodinkoneista, jotka täydentävät ilmettä.

Yksi valmiiden keittiöiden tärkeimmistä eduista on niiden edullisuus verrattuna mittatilaustyönä valmistettuihin keittiöihin. Ne ovat myös yleensä paljon helpompi asentaa kuin mittatilaustyönä tehdyt yksiköt, jotka vaativat asentajan puolesta enemmän aikaa ja asiantuntemusta. Valmiskeittiöt ovat myös yleensä kestävämpiä kuin mittatilaustyönä valmistetut yksiköt, koska ne on suunniteltu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät pidempään kotitalouksien aktiivisessa käytössä.

Toinen suuri etu on, että niihin liittyy usein takuu, joka antaa mielenrauhan, jos jokin menee pieleen asennuksen tai oston jälkeen. Valmiissa keittiöissä sinun ei tarvitse huolehtia yksittäisten komponenttien hankinnasta – kaikki tulee yhteen pakettiin, mikä tekee siitä helpompaa kuin koskaan ennen!

Joten jos etsit edullista tapaa muuttaa kotisi, miksi et harkitse valmiiseen keittiöön sijoittamista? Se on nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta – mitä muuta voisit toivoa?

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja