Vain LA-SU! Ilmainen toimitus yli 600 € verkkokauppaostoksille*

*Lue ehdot tästä.

Lataa

Seinävalaisimet

Seinävalaisin valaisee kätevästi tilan juuri siellä, missä valaistusta tarvitaan. Seinävalaisimet sopivat hyvin muun muassa lukuvaloksi tai kohdevaloksi. Lisäksi seinävalaisimet toimivat erityisen hyvin makuuhuoneessa sängyn vieressä, jos yöpöytä ei mahdu pöytälamppuineen sängyn viereen. Tauluvalaisin valaisee päästäen seinällä olevan taideteoksen oikeuksiinsa. Seinälamppu toimii hyvin myös pienempien tilojen yleisvalaisimena. Seinälle ripustettu yövalaisin luo öisin lohduttavaa valoa lastenhuoneeseen. Valikoimastamme löydät seinävalaisimet monissa eri tyyleissä, väreissä ja lamppukannoilla niin moderniin, klassiseen kuin trendikkääseen sisustukseen. Tutustu laajaan seinävalaisinten valikoimaamme joko BAUHAUSin verkkokaupassa tai paikan päällä myymälöissämme!

Seinävalaisimet

Tutustu laajaan seinävalaisimien valikoimaamme, joka tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja jokaiseen kotiin. Seinävalaisimet ovat erinomainen valinta lisäämään sekä toiminnallisuutta että viihtyisyyttä eri tiloihin – olipa kyseessä sitten makuuhuone, olohuone, keittiö tai eteisalue. Valikoimastamme löydät erilaisia seinävalaisimia, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin, aina moderneista ja minimalistisista malleista perinteisempiin ja koristeellisiin vaihtoehtoihin. Valitse valaisin, joka heijastaa kotisi persoonallisuutta ja tuo tilaan haluamasi tunnelman.

Seinävalaisimet ovat monipuolinen ratkaisu kodin valaistukseen, tarjoten helpon tavan päivittää huoneen ilme tai luoda uutta ilmettä eri tiloihin. Ne eivät vie lattiatilaa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan pienempiin asuntoihin tai huoneisiin, joissa lattiapinta-alaa halutaan säästää muuhun käyttöön. Lisäksi seinävalaisimet tarjoavat suunnattua valoa, joka on täydellistä lukunurkkauksessa tai korostamaan seinällä olevia taideteoksia.

Tutustu myös muihin valaisinvaihtoehtoihimme, jotka täydentävät seinävalaisimia ja tuovat lisää valoa ja lämpöä kotiisi:

  • Kattovalaisimet: löydä täydellinen kattovalaisin jokaiseen tilaan, aina keittiöstä olohuoneeseen.
  • Lattiavalaisimet: lisää lattiavalaisimella pehmeää valoa ja tunnelmaa kotisi eri nurkkauksiin.
  • Pöytävalaisimet: valitse tyylikäs pöytävalaisin lisävalaistukseksi tai lukuvaloksi.
  • Älyvalaisimet: päivitä kotisi valaistus älyvalaisimilla, jotka tarjoavat monipuoliset säätömahdollisuudet ja mukavuutta.

Olipa etsinnässäsi sitten moderni LED-paneeli, tunnelmallinen seinäkynttilä tai taidokkaasti suunniteltu design-valaisin, löydät varmasti etsimäsi meidän kattavasta valikoimastamme. Tule tutustumaan ja löydä täydelliset valaisimet kotisi jokaiseen tilaan Bauhausista.

Luo valaistussuunnittelulla ja seinävalaisimilla tunnelmaa ja toimivuutta kotiisi

Valaistussuunnittelu on keskeinen osa kodin sisustusta, joka vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Seinävalaisimet ovat erinomainen valinta monipuolisen ja tyylikkään valaistuksen aikaansaamiseen, tarjoten sekä käytännöllisiä että visuaalisia hyötyjä eri tiloissa. Tutustutaan nyt siihen, miten seinävalaisimia voidaan hyödyntää osana kodin valaistussuunnittelua.

Monipuolisuus ja mukautuvuus

Seinävalaisimet tarjoavat ainutlaatuista monipuolisuutta valaistuksessa. Ne voivat toimia yleisvalaistuksena, tehosteena tai kohdevalaistuksena, riippuen niiden sijoittelusta ja suunnasta. Seinävalaisimia voidaan käyttää esimerkiksi lukuvalona makuuhuoneessa, tunnelmanluojana olohuoneessa tai tehostamaan taideteoksia ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia.

Tilan säästäminen ja esteettisyys

Toisin kuin lattiavalaisimet tai pöytävalaisimet, seinävalaisimet eivät vie arvokasta lattia- tai pöytätilaa, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon pienemmissä asunnoissa tai ahtaissa tiloissa. Lisäksi seinävalaisimet voivat olla itsessään taideteoksia, tuoden lisää visuaalista kiinnostavuutta sisustukseen.

Valaistuksen kerrostaminen

Valaistuksen kerrostaminen on tärkeä tekniikka, joka luo tilaan syvyyttä, lämpöä ja monipuolisuutta. Seinävalaisimet ovat olennainen osa tätä strategiaa, tarjoten pehmeää, epäsuoraa valoa, joka täydentää kattovalaisimia ja muita valonlähteitä. Kerrostamalla valaistusta voit luoda tilaan dynaamisen ja kutsuvan ilmeen.

Energiatehokkuus ja mukavuus

Nykyajan seinävalaisimet tarjoavat myös energiatehokkuutta, erityisesti kun niissä käytetään LED-valonlähteitä. LED-valaisimet kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään, vähentäen sekä sähkölaskuja että huollon tarvetta. Lisäksi monissa seinävalaisimissa on himmennystoiminto, joka mahdollistaa valon voimakkuuden säätämisen tilanteen mukaan, lisäten asumismukavuutta.

Valaistussuunnittelussa seinävalaisimet ovat sekä käytännöllinen että esteettinen valinta, joka voi muuttaa kodin ilmeen ja tunnelman. Niiden avulla voit luoda toimivan ja viihtyisän tilan, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja vastaa perheesi tarpeita.

Seinävalaisimien trendit ja uutuudet: valaise kotisi tyylillä

Seinävalaisimien maailma on jatkuvassa muutoksessa, uusien trendien ja innovaatioiden myötä. Nykyaikaiset seinävalaisimet tarjoavat enemmän kuin pelkän valonlähteen; ne ovat osa kodin sisustusta, tuoden mukanaan tyyliä, persoonallisuutta ja modernia teknologiaa. Tässä artikkelissa esittelemme seinävalaisimien viimeisimmät trendit ja uutuudet, jotka voivat muuttaa kotisi valaistuksen.

Älykäs valaistus integroituna

Älykäs valaistus on yksi merkittävimmistä trendeistä valaistusalalla, ja seinävalaisimet eivät ole poikkeus. Älykkäät seinävalaisimet voidaan yhdistää kotisi älyjärjestelmiin, mahdollistaen valaistuksen säätämisen äänikomennoin tai mobiilisovelluksen kautta. Voit säätää valon voimakkuutta, värilämpötilaa ja jopa valon väriä mielialasi tai tilanteen mukaan.

Luonnonmateriaalit ja kestävä design

Luonnonmateriaalit, kuten puu, bambu ja kivi, ovat nousseet suosioon seinävalaisimien suunnittelussa. Nämä materiaalit tuovat lämpöä ja luonnollisuutta sisustukseen, samalla kun korostavat kestävän kehityksen arvoja. Kestävä design ei ole vain trendi, vaan se on tullut jäädäkseen, kun kuluttajat etsivät ympäristöystävällisiä valintoja kotiinsa.

Minimalistiset ja geometriset muodot

Minimalismi jatkaa suosiotaan seinävalaisimissa, tarjoten selkeitä linjoja ja yksinkertaisia muotoja, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Geometriset muodot, kuten ympyrät, neliöt ja kuusikulmiot, tuovat visuaalista kiinnostusta ja modernia ilmettä. Nämä muodot voivat olla sekä itsenäisiä design-elementtejä että osa suurempaa kokonaisuutta.

Retro ja vintage-inspiraatiot

Retro ja vintage-inspiraatiot tekevät paluuta seinävalaisimien designiin, tuoden mukanaan nostalgisia elementtejä modernilla twistillä. Vanhanajan hehkulampun muotoiset LED-valot, messinkiset ja kupariset viimeistelyt sekä klassiset varjostimet ovat esimerkkejä trendeistä, jotka yhdistävät menneisyyden charmia nykyaikaiseen teknologiaan.

Taiteelliset ja skulpturaaliset valaisimet

Seinävalaisimet toimivat yhä enemmän taideteoksina, jotka valaisevat tilaa samalla kun lisäävät siihen taiteellista arvoa. Skulpturaaliset valaisimet, jotka leikittelevät varjoilla ja valolla, tarjoavat ainutlaatuisen tavan tuoda luovuutta ja persoonallisuutta sisustukseen.

Nämä seinävalaisimien trendit ja uutuudet tarjoavat jännittäviä mahdollisuuksia päivittää ja parantaa kotisi valaistusta. Olipa valintasi älykäs valaistus, luonnonmateriaalit, minimalistiset muodot, retrohenkisyys tai taiteellinen design, voit löytää seinävalaisimen, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja tuo kotiisi uutta elämää.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja