Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Autotallinovi IsoMatic Nordic Woodgrain

Sisältää:

Koko:

* Vaaditut kentät

3232 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

IsoMatic autotallinovi toimitetaan moottoroituna ja sen avaaminen ja sulkeminen onnistuu kätevästi kaukosäätimen avulla. Mukaan sisältyy myös laadukas Liftronic 500/700 -avaaja ja kaukosäädin. Avaajassa on huoltovapaa ja pehmeästi liikkuva koneisto sekä merkkivalo oven avautuessa ja sulkeutuessa. IsoMatic autotallinovella on CE-merkintä, ja se on turvallinen valinta autotalliisi. Moottoroitu autotallin nosto-ovi on erittäin helppokäyttöinen. Asennus onnistuu helposti selkeiden asennusohjeiden ansiosta.

IsoMatic-oven eristevahvuus on 42 mm.

Woodgrain on edullinen ja kestävä pinta, jossa näkyy aitoa jäljittelevä puunsyykuviointi. Pienet naarmut sekoittuvat kuviointiin ja ne on helposti peitettävissä.

Nosto-oven etuna perinteisiin kippioviin ja parioviin verrattuna on sen pystysuora avautuminen, joka säästää tilaa autotallin edessä sekä mahdollistaa lähes koko oviaukon leveyden hyödyntämisen vapaana tilana. Hörmann autotallinovi on korkealuokkainen, tehokkaasti polyuretaanilla eristetty ja näin ollen nimenomaan pohjoiset olosuhteet kestävä valinta.

Lisätiedot

Autotallinovet ja niiden lisälaitteet ovat valmistettu Saksassa noudattaen tiukkoja laatustandardeja ja ne täyttävät kaikki EU-alueen turvallisuusnormit.

Nimi Autotallinovi IsoMatic Nordic Woodgrain
Tuotenumero M61058468

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

7273+ Tyytyväistä asiakasta!

9601 arvostelua