Hyttyset ja mäkärät häiritsevät pihapuuhia -

Thermacell auttaa

Kesä kutsuu nauttimaan pihasta ja puutarhasta. Oli kyseessä sitten autonpesu, tikkakisa, nikkarointi tai ihan vaan istuskelu, kesällä pihapuuhia riittää – ja mikä olisikaan sen mukavampaa? Hyttyset ja mäkärät vievät nautinnon monista askareista, ja pahimpaan itikka-aikaan ulos ei juuri tee mieli mennä. Se on Suomen lyhyenä suvena harmillinen haitta. Onneksi omasta pihasta, patiosta tai terassista voi tehdä hyttysvapaan vyöhykkeen Thermacellin avulla.

Suojaa koko seurue hyttysiltä

Thermacell-hyttystorjuntalaite on helppo asettaa sopivaan paikkaan ulkona rakennusten läheisyydessä. Kun Thermacellin napsauttaa päälle, voi remonttihommia tai illanistujaisia jatkaa ilman hyttysten ja mäkäräisten kiusaa. Yhden Thermacell-laitteen vaikutusalue on noin 20 m2, joten se suojaa kerralla koko seurueen. Isommalle porukalle ja laajemmalle patiolle kannattaa varata useampi laite. Myös esimerkiksi saunan terassille kannattaa viedä oma laite, ettei vilvoitellessa tule pisteliäitä yllätyksiä.

Yhden Thermacell-laitteen vaikutusalue on noin 20 m2, joten se suojaa kerralla koko seurueen.

Miten Thermacell toimii?

Thermacell on tehokas ja luotettava tapa torjua hyttyset ilman iholle levitettäviä aineita. Hyttystorjuntamatossa on pieni määrä pralletriinia, joka on yleisesti hyönteisten torjuntaan käytetty aine. Thermacell-laitteessa hyttystorjuntamattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy. Hyttyset ja mäkäräiset aistivat aineen ilmassa ja lentävät pois alueelta. Näin ihmiset voivat nauttia pihapuuhistaan rauhassa. Kun laite sammutetaan, hyttyset palaavat alueelle, sillä tehoaine hajoaa ilmassa nopeasti. Thermacell onkin tarkoitettu vain väliaikaisen hyttysvapaan luomiseen.

Thermacellin käyttö on helppoa

1. Aseta kaasusäiliö laitteeseen.

2. Aseta hyttystorjuntamatto paikoilleen.

3. Napsauta laite päälle ja tarkista, että näet oranssin hehkun.

4. Nauti hyttysvapaasta.

5. Sammuta laite käytön jälkeen.

Parhaat vinkit hyttysvapaalle

  • Aseta laite tasaiselle alustalle, mahdollisimman lähelle maan pintaa. Hyttystorjuntamatossa oleva tehoaine nousee höyrystyessään ylöspäin, joten tarpeeksi matalalle asetettu laite estää hyttysiä lentämästä suoja-alueen alapuolella. Aseta laite kuitenkin aina pienten kätösten ja uteliaiden kuonojen ulottumattomiin.
  • Thermacell-laite toimii parhaiten tyynellä säällä, kun tuuli ei puhalla tehoainetta heti pois oleskelualueelta. Tuulisella säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle, jotta siitä saa parhaan tehon irti. Toki kovalla tuulella hyttysten on vaikea lentää, joten niistä on vähemmän kiusaa joka tapauksessa.
  • Varaa täyttöpakkauksia kotiin ja mökille. Pahinta on se, kun kesken hauskan illanvieton huomaa, että hyttyset ovatkin palanneet keskelle juhlia, vaikka Thermacell on päällä. Laitteen mukana tulevat tarvikkeet riittävät noin 12 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Se on pitkä aika, mutta kuten kaikki muukin mukava ja hyödyllinen, ne tuppaavat loppumaan aina juuri silloin kun niitä eniten tarvitsee.

Ostamalla Thermacell laitteen, osallistut arvontaan jossa on jaossa yhteensä 11 matkalahjakorttia, joilla voittajat pääsevät viettämään unelmiensa hyttysvapaata haluamaansa kohteeseen. Pääpalkintona on 5 000 € matkalahjakortti, minkä lisäksi Thermacell arpoo 10 kappaletta 1 000 € matkalahjakortteja. Voittajat saavat itse vaikuttaa matkanjärjestäjän valintaan – voit siis valita unelmamatkan kotimaassa tai ulkomailla, joogaretriitissä tai golfkentillä, kiertomatkalla tai mökin terassilla.

Nauti siis tänä kesänä hyttysvapaasta pihalla, patiolla tai terassilla Thermacellin kanssa, samalla kun suunnittelet unelmiesi reissua. Osallistu kilpailuun täältä.

Thermacell-tuotteet; Katso kaikki »