Kuinka grillata täydellinen pihvi kaasugrillissä?

Täydellisen pihvin grillaaminen kaasugrillissä on taidetta. Oikealla valmistelulla ja tekniikalla voit valmistaa mehukkaan ja maukkaan pihvin, joka saa ystäväsi ja perheesi tulemaan takaisin hakemaan lisää. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit hallita pihvin grillaamisen taidon kaasugrillissä.

Valitse pihvisi viisaasti. Suosituimpia grillaukseen sopivia paloja ovat ribeye, ulkofilee tai filee mignon. Kullakin leikkeellä on oma ainutlaatuinen makunsa ja rakenteensa, joten on tärkeää valita sellainen, joka sopii makumieltymyksiisi.

Toiseksi varmista, että grilli on kuuma ennen pihvien lisäämistä. Esikuumenna grilli keskikovaan lämpöön (noin 225 °C). Näin varmistetaan, että pihvit kypsyvät nopeasti ja tasaisesti polttamatta niitä.

Kolmanneksi mausta pihvit reilusti suolalla ja pippurilla ennen grilliin laittamista. Voit halutessasi lisätä myös muita yrttejä tai mausteita parantaaksesi niiden makua entisestään. Varmista, että käytät laadukkaita raaka-aineita, sillä se tekee ison eron maussa.

Neljänneksi aseta jokainen pihvi suoraan lämpölähteen yläpuolelle ritilälle ja jätä se sinne, kunnes se on saanut mukavan hiilloksen (noin 4 minuuttia). Käännä sitten jokainen pihvi ympäri ja kypsennä vielä 3-4 minuuttia tai kunnes haluttu kypsyys on saavutettu (rare = 50°C; medium rare = 55°C; medium = 60°C; well done = 65°C). Muista, että pihvejä ei saa painaa lastalla, sillä silloin ne menettävät mehunsa ja kuivuvat.

Anna pihvien levätä 5 minuuttia kypsennyksen jälkeen, ennen kuin tarjoilet ne herkullisten lisukkeiden, kuten grillattujen vihannesten tai perunamuusin kanssa. Näin kaikki mausteiden ja hiilloksen herkulliset maut pääsevät oikeasti esiin jokaisessa suupalassa. Nauti!

Näillä onnistut  Katso kaikki »

  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta