Lataa

Grillit ja grillitarvikkeet

Grillatun ruoan tuoksu on varma merkki kesästä, ja BAUHAUSin valikoimasta saat sopivimmat grillit, savustimet ja grillitarvikkeet päästäksesi kesätunnelmaan. Hiiligrilli tuo grilliruokaan autenttista savunmakua, kaasugrilli sopii vaativallekin kokille ja sähkögrilli tai pöytägrilli on vaivaton valinta vaikkapa parvekkeelle. Kun perinteinen grilliruoka alkaa kyllästyttää, savustuspönttö tuo uuden kulman ruuanlaittoon. Savustin savustaa kalan lisäksi vaikkapa katkaravut, broilerin tai vihannekset. Pimeneviin kesäiltoihin tunnelmaa tuo pihagrilli tai tulisija, jonka ympärille voi kerääntyä viettämään iltaa onnistuneiden grillijuhlien jälkeen. BAUHAUSin grillien laajasta valikoimasta löytyy myös Pohjoismaiden suosituin grilli eli Weber-grilli. Weber-grillit, kuten sähkögrillit ja kaasugrillit, savustimet ja pallogrillit, tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ruuanlaiton parissa. Weber-grillaustarvikkeet, kuten pannut, parilat ja grilliritilät sekä eri grillihiilet, grillibriketit ja savustuslastut, tekevät onnistuneen grillaushetken. Grillin suojapeite varmistaa, että grilli pysyy suojassa sadesään yllättäessä. Laadukkaiden grillien avulla voit nauttia kesästä syömällä hyvin ja olemalla yhdessä läheistesi kanssa. Kesä on kyllä mukavaa aikaa!

Grillatun ruoan tuoksu on varma merkki kesästä. BAUHAUSin valikoimasta saat sopivimmat grillit, savustimet ja grillitarvikkeet päästäksesi kesätunnelmaan. Hiiligrillit tuovat grilliruokiin autenttista savunmakua ja kaasugrillit sopivat vaativillekin kokeille. Sähkögrilli tai pöytägrilli on vaivaton valinta vaikkapa parvekkeelle. Kun perinteinen grilliruoka alkaa kyllästyttää, savustuspöntöt tuovat uuden kulman ruuanlaittoon. Savustin savustaa kalan lisäksi vaikkapa katkaravut, broilerin tai vihannekset. Pimeneviin kesäiltoihin tunnelmaa tuovat pihatakat tai tulisijat, joiden ympärille voi kerääntyä viettämään iltaa onnistuneiden grillijuhlien jälkeen.

BAUHAUSin grillien laajasta valikoimasta löytyy myös Pohjoismaiden suosituin grilli eli Weber-grilli. Weber-grillit, kuten sähkögrillit ja kaasugrillit, savustimet ja pallogrillit, tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ruuanlaiton parissa. Weber-grillaustarvikkeet, kuten pannut, parilat ja grilliritilät sekä eri grillihiilet, grillibriketit ja savustuslastut, tekevät onnistuneen grillaushetken. Grillin suojapeite varmistaa, että grilli pysyy suojassa sadesään yllättäessä. Laadukkaiden grillien avulla voit nauttia kesästä syömällä hyvin ja olemalla yhdessä läheistesi kanssa.

Grillit ja grillitarvikkeet: Kesäisen ruuanlaiton avain

Kesäisin grillit ja grillitarvikkeet ovat keskeinen osa ulkoilmaelämää ja ruoanlaittoa monissa kodeissa. Ne eivät ainoastaan tarjoa mahdollisuutta valmistaa herkullisia aterioita, vaan myös luovat tunnelmaa ja yhdessäolon iloa. Tarkastellaanpa tärkeitä näkökohtia grillien ja grillitarvikkeiden valinnassa ja käytössä.

 

Monipuolinen valikoima

Grillien ja grillitarvikkeiden valikoima on nykyään laaja ja monipuolinen. Valikoimassa on erilaisia grillityyppejä, kuten hiili-, kaasu- ja sähkögrillejä , sekä erilaisia lisävarusteita, kuten grilliritilöitä, sivupöytiä ja suojapeitteitä. Lisäksi on tarjolla erilaisia savustusvälineitä ja muita ruoanlaittotarvikkeita, jotka mahdollistavat monipuolisen ruoanlaiton ulkona.

BAUHAUSilta löydät grillit monilta merkeiltä ja monenlaisiin tilanteisiin.

 

Laadukkaat merkit

Kun valitaan grilliä tai grillitarvikkeita, laadukkaat brändit ovat usein hyvä valinta. Tunnetut brändit, kuten esimerkiksi Muurikka ja Weber, jotka tarjoavat laadukkaita ja kestäviä grillejä, jotka on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita ja tarjoamaan parhaan mahdollisen ruoanlaittokokemuksen. Laadukkaat brändit tarjoavat usein myös laajan valikoiman lisävarusteita, jotka tekevät ruoanlaitosta entistä helpompaa ja miellyttävämpää.

 

Grillijuhlalla luot iloista tunnelmaa

Grillijuhlat ovat mainio tapa luoda tunnelmaa ja yhdessäolon iloa kesäiltoihin. Hyvin suunnitelluilla grillijuhlilla voi tarjota herkullista ruokaa ja luoda rentoa ja lämminhenkistä tunnelmaa ystävien ja perheen kesken. Pimeneviin iltoihin tunnelmaa tuovat esimerkiksi pihatakat tai tulisijat, joiden äärellä voi viettää mukavia hetkiä ruoan ja juoman parissa. On tärkeää valita grilli ja grillitarvikkeet, jotka sopivat omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, jotta grillijuhlista tulee onnistuneita ja nautinnollisia.

 

Grillit ja grillitarvikkeet ovat siis kesäisen ruuanlaiton avain, joka mahdollistaa herkullisten aterioiden valmistamisen ulkona ja luo tunnelmaa ja yhdessäolon iloa kesäiltoihin. Valikoima on monipuolinen, ja laadukkaat brändit tarjoavat kestäviä ja toimivia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Grillijuhlat ovat mainio tapa viettää aikaa ystävien ja perheen kesken ja luoda lämmintä ja rentoa tunnelmaa ulkoilmaelämään.

 

Eri grillityypit:

Grillin valintaan vaikuttaa monia tekijöitä, kuten käyttötarkoitus, makumieltymykset, käyttömukavuus ja budjetti.

Hiiligrillit:

Hiiligrillit ovat erittäin helposti kuljetettavia ja mahdollistavat grillaamisen missä tahansa ulkotilassa. Niiden kompakti koko ja helppo kuljetettavuus tekevät niistä ihanteellisen valinnan mökille, retkille, piknikille tai vaikkapa rannalle. Hiiligrillin tarvitsemat hiilet ja grilliritilä mahtuvat kätevästi mukaan, joten voit nauttia herkullisista grilliherkuista missä tahansa ulkona.

Kaasugrillit:

Useimmiten kaasugrilleissä on lämpömittarit, jotka mahdollistavat tarkan lämpötilan valvonnan ja säädön. Tämä antaa käyttäjälle enemmän kontrollia ruoanlaittoon ja mahdollistaa erilaisten ruoka-aineiden optimaalisen kypsennyksen ilman pelkoa ylikypsennyksestä tai palamisesta.

Sähkögrillit:

Koska sähkögrilleissä ei tarvita hiiliä tai kaasua, niiden käyttö ei aiheuta haitallisia päästöjä tai savua ympäristöön. Tämä tekee sähkögrilleistä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille kuluttajille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään ja grillata puhtaammin. Lisäksi sähkögrilleissä ei synny avotulen riskiä, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon erityisesti kerrostaloasumiseen, parvekkeille ja sisätiloihin.

Pallogrillit ja Brikettigrillit:

Pallogrilleissä on usein huomattavan suuri grillausala verrattuna muihin grillityyppeihin. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan suurten ruokamäärien valmistukseen esimerkiksi suurille perheille tai grillijuhlille. Pallogrillin suuri grillausala mahdollistaa useiden ruokalajien samanaikaisen valmistamisen, mikä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti tilanteissa, joissa ruokaa valmistetaan suurelle joukolle ihmisiä. Lisäksi pallogrillien suuri grillausala tarjoaa joustavuutta ruoanlaittoon ja mahdollistaa erilaisten ruoka-aineiden grillaamisen samanaikaisesti eri lämpötiloilla.

Jokaisella grillityypillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja lopullinen valinta riippuukin omista mieltymyksistä, käyttötarkoituksesta ja budjetista. On tärkeää harkita huolellisesti eri vaihtoehtoja ja valita grilli, joka parhaiten vastaa omia tarpeita ja odotuksia.

Välttämättömät grillitarvikkeet

Hyvä grillauskokemus ei ole täydellinen ilman oikeita grillitarvikkeita. Tässä muutamia välttämättömiä tarvikkeita, jotka jokaisen grillimestarin tulisi hankkia:

Grillivälineet

Grillausvälineet, kuten grillipihdit, lasta ja harja, ovat ehdottoman tärkeitä. Valitse kestävät ja ergonomiset grillivälineet, jotka tekevät grillaamisesta helppoa ja mukavaa.

Grilliritilät

Laadukkaat grilliritilät mahdollistavat tasaisen lämmönjakautumisen ja helpon puhdistuksen. Valitse materiaali, kuten valurauta tai ruostumaton teräs, joka kestää kovaa käyttöä ja kuumuutta.

Grillin suojapeite

Grillin suojapeite on tärkeä hankinta, sillä se suojaa grilliä säältä ja lialta. Valitse laadukas ja kestävä grillinsuojapeite, joka on helppo asentaa ja poistaa.

Sytytysvälineet

Sytytysvälineet, kuten sytytysneste ja sytytyspalat, ovat välttämättömiä hiiligrillien käyttäjille. Valitse sytytysvälineet, jotka sytyttävät hiilet nopeasti ja turvallisesti.

GrillitestiGrillitesti

Millainen grilli sopii sinulle?

Tee testi ja löydä sinulle sopiva grilli

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja