Lataa

Sisäovet ja väliovet

Sisäovet luovat lisää erillistä tilaa ja rauhaa kotiin. Sisäovet ja väliovet tuovat helposti kotiisi uutta ilmettä ja harmoniaa, kun voit piilottaa osan huoneista pois katseiden tieltä. Äänieristetty väliovi tuo rauhaa kotiin ja nostaa samalla talosi arvoa. Löydät valikoimastamme peiliovet, levikkeet, pariovet, ääni- ja paloeristetyt ovet sekä lasiovet ja lasiset väliovet. Kylpyhuoneenovet ovat oivallisia kosteihin tiloihin, ja saunaovet tekevät talostasi vielä hienomman. Ovia vaihtaessa muista myös kiskot ja kynnykset jotta lopputulos olis mahdollisimmat hieno. Valikoimastamme löydät myös ulko-ovet. BAUHAUSin valikoimasta löydä sisäovia jokaiseen tyyliin eri merkeissä, kokoisina, materiaaleissa ja väreissä. Muista myös ovenkarmit, kun olet oviostoksilla! Tule ostoksille BAUHAUSin verkkokauppaan tai myymälöihimme. Saat ovet myös kätevästi kotiin toimitettuna!

Väliovi lasilla - Tuo valoa ja tilan tuntua kotiin

Väliovi lasilla on yksi monipuolisimmista sisustusratkaisuista, joka tuo kotiin valoa ja tilan tuntua. Lasinen väliovi on erinomainen valinta, kun halutaan jakaa tilaa tai luoda avoimempaa tunnelmaa huoneiden välille.

Lasinen väliovi sopii erityisesti moderneihin koteihin, joissa halutaan korostaa valoisuutta ja avaruutta. Välioven lasi tuo myös kauniisti esiin huoneiden sisustuselementit, kuten verhot ja kalusteet.

Välioven lasi voi olla kirkasta tai himmeää, riippuen siitä halutaanko säilyttää yksityisyys vai luoda avarampi tunnelma. Kirkas lasi antaa enemmän valoa ja näkymää huoneesta toiseen, kun taas himmeämpi lasi tarjoaa enemmän yksityisyyttä.

Väliovessa käytettävä lasi on turvalasia, joka kestää iskuja paremmin kuin tavallinen lasi. Tämä tekee väliovesta turvallisen ratkaisun myös lapsiperheille.

Välioven asennus on helppoa ammattilaisen avulla. Asennuksen jälkeen väliovi tuo kotiisi uudenlaista ilmettä ja toiminnallisuutta. Väliovea voidaan käyttää esimerkiksi makuuhuoneen ja vaatehuoneen välillä tai keittiön ja olohuoneen välillä.

Lasinen väliovi on myös helppo pitää puhtaana. Lasipinnat voi pyyhkiä helposti kostealla liinalla ja tarvittaessa lasinpuhdistusaineella.

Kaiken kaikkiaan väliovi lasilla on loistava ratkaisu, kun halutaan tuoda kotiin lisää valoa ja tilan tuntua. Välioven avulla voidaan jakaa tilaa toimivasti ja samalla luoda moderni ilme kotiin.

 

Musta väliovi - rohkea valinta sisustukseen

Musta väliovi on rohkea valinta sisustussuunnitteluun, joka voi tuoda tilaan tyylikkään ja modernin ilmeen. Musta väri on ajaton ja elegantti, mutta sen käyttöön liittyy usein pelko siitä, että se tekee tilasta liian synkän tai raskaan.

Kuitenkin musta väliovi voi olla erittäin onnistunut valinta, kunhan sitä käytetään oikealla tavalla. Mustan värin käyttö vaatii harkintaa ympäröivien elementtien suhteen. Se sopii hyvin yhteen esimerkiksi vaaleiden seinien kanssa, jotka luovat kontrastia mustalle ovelle. Musta väri toimii myös hyvin yhdessä muiden tummien sävyjen kanssa. Esimerkiksi tummanharmaiden lattioiden tai tummansinisten verhojen kanssa musta väliovi luo harmonisen kokonaisuuden.

Mustan värin lisäksi ovessa kannattaa kiinnittää huomiota sen muotoiluun ja materiaaliin. Moderni minimalistinen muotoilu sopii hyvin yhteen mustan värin kanssa ja antaa oven puhua puolestaan. Materiaalina lasi tai metalli voivat tuoda lisää modernia ilmettä. Musta väliovi ei kuitenkaan sovi kaikkiin sisustustyyleihin. Esimerkiksi maalaisromanttisessa sisustuksessa se saattaa näyttää irralliselta ja liian modernilta. Tällöin kannattaa harkita muita värivaihtoehtoja. Mustan välioven käyttöön sisustuksessa ei tarvitse suhtautua pelolla. Se voi olla rohkea ja tyylikäs valinta, joka tuo tilaan persoonallisuutta ja luonnetta. On kuitenkin tärkeää huomioida ympäröivät elementit ja valita oikeanlainen muotoilu ja materiaali. Kun kaikki osat ovat kohdallaan, musta väliovi voi olla todellinen onnistunut sisustuselementti.

 

Äänieristetty väliovi - rauhallisuutta arkeen

Asunnon tai talon sisällä on monia tiloja, joita käytetään eri tarkoituksiin. On makuuhuoneita, olohuoneita, keittiöitä ja kylpyhuoneita. Näiden tilojen välillä kuljetaan päivittäin useaan otteeseen ja niissä tehdään erilaisia asioita. Jotta asuminen olisi miellyttävää ja häiriötön, on tärkeää huolehtia äänieristyksen riittävyydestä.

Yksi tapa parantaa äänieristystä on asentaa väliovi. Varsinkin kerrostaloissa tai rivitaloissa, joissa naapurit ovat lähellä toisiaan, voi olla tarpeellista estää äänien leviämistä asunnosta toiseen. Äänieristetty väliovi vaimentaa tehokkaasti esimerkiksi television tai musiikin ääntä sekä puheensorinaa.

Äänieristyskykyyn vaikuttaa moni tekijä, kuten oven rakenne ja materiaalit sekä sen tiiviys. Laadukas väliovi ei päästä ääniä läpi eikä myöskään luo omia kaikujaan huonetilaan. Lisämukavuutta tuo se, että oven sulkeutuminen ei aiheuta voimakasta kolahdusta.

Äänieristetty väliovi tuo mielenrauhaa arkeen monella tapaa. Se parantaa asumisviihtyvyyttä, sillä naapurien äänet eivät häiritse omaa rauhaa. Samalla se myös lisää yksityisyyden tunnetta ja mahdollistaa eri tilojen käytön samanaikaisesti ilman häiriöitä. Välioven valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä laadukas ovi kestää käyttöä pitkään ja on hyvä investointi tulevaisuuteen. Vaihtoehtoja löytyy erilaisia: puuovet ovat perinteinen valinta, mutta nykyään tarjolla on myös esimerkiksi lasiovia tai liukuovia. Äänieristetty väliovi on siis hyvä ratkaisu, kun halutaan parantaa asumismukavuutta ja vähentää häiriötekijöitä. Investointi tuo mielenrauhaa arkeen ja tekee kodista entistä viihtyisämmän paikan elää.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja