Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Sähkökiuas Misa Ace Musta

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

1855 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Seinälle asennettava kiuas suurella kivitilalla. Ace -kiukaan avoin etuosa antaa sille ominaisen ilmeen ja mahdollistaa löylynheiton myös suoraan kiukaan etuseinään. Kiukaan säätimet ovat sivulla ja ovat helposti vaihdettavissa asennuksen yhteydessä puolelta toiselle.

Misa Ace- kiukaan sisäosa on ruostumatonta terästä ja ulkokuori maalattu tyylikkään mustaksi. Kiuas on saatavana 6 kW:n ja 8 kW:n tehoisina.

Misan sähkökiukaat valmistetaan Suomessa parhaimmista saatavilla olevista materiaaleista. Kiukaiden vastukset ovat kotimaisia, joiden vastusputket ovat paksua ja kestävää ruostumatonta tai tulenkestävää ruostumatonta terästä mallista riippuen. Vastuksien muoto on lisäksi suunniteltu sellaiseksi, että pintalämpöteho on matala. Näiden ominaisuuksien ansiosta vastukset ovat pitkäikäisiä.

Kiukaiden rakenne on suunniteltu huomioiden hyvä ilmankierto kiukaan lävitse, jolla saadaan sauna ja kiuaskivet lämpenemään nopeasti ja tasaisesti. Hyvä ilmankierto myös edesauttaa kiukaan pitkää kestoikää. Myös kiukaiden ulkonäköön ja muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota, unohtamatta toiminnallisia ominaisuuksia.

Lisätiedot

Kiuaskivet myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Misa Ace Musta
Tuotenumero M60640516

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

4.3 3

7094+ Tyytyväistä asiakasta!

9309 arvostelua