Ladataan

Sähkökiuas Mondex Tahko M (Pipe) Teräs

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

1391 € / kk
Osta lisäksi:
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Tahko M on Suomessa valmistettu laadukas lattiakiuas, jonka voit sijoittaa helposti pieneenkin tilaan. Ylhäältä alas aukotettu lattiakiuas antaa lämpöä koko pituudeltaan ja vastustilan keskiosaan tulevat kivet pidentävät kiukaan löylynantokykyä. Tahko M -kiukaan tarjoamat monipuoliset löylyt miellyttävät kaikenlaisia saunojia. Voit vaihdella löylyn laatua lempeästä ja kosteasta kuumempaan heittämällä löylyä kiukaan kylkeen tai päälle.

Kiuas on varustettu mekaanisella ohjauksella. Tahko M varaa käytettäessä tarpeeksi lämpöä, jotta saunatila kuivuu itsekseen löylyistä nauttimisen jälkeen.

Saatavana kolmessa eri teholuokassa (valkoinen vain kahdessa) ja kolmessa eri värissä. Värivaihtoehdot musta, valkoinen ja harjattu teräs.

Nimi Sähkökiuas Mondex Tahko M (Pipe) Teräs
Tuotenumero M60509291

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

5 2

7486+ Tyytyväistä asiakasta!

9913 arvostelua