Lataa

Verhokiskot ja tarvikkeet

Ripusta verhot kätevästi verhokiskolla. Verhokisko on käytännöllinen ratkaisu etenkin silloin, kun verhoissa ei ole valmiina kujaa verhotangolle. Asenna kisko seinään, kattoon tai syvennykseen helposti ja kätevästi. Valitse U-verhokisko tai I-verhokisko tarpeesi mukaan BAUHAUSin laajasta valikoimasta. Löydät meiltä myös erilaiset kannattimet kiskoille, valikoimaamme kuuluvat muun muassa kulmakannatin, seinäkannatin ja kattokannatin kuin myös kiskon pysäyttimet ja erilliset liu’ut. Huolittele verhosi vielä huolittelunauhalla, niin saat täydellisen mittaiset verhot kotiisi. Tule tutustumaan verhokiskovalikoimaamme BAUHAUSin verkkokaupassa tai tule ostoksille myymälöihimme! Löydät valikoimastamme myös sälekaihtimet, verhotangot, rullaverhot ja valmisverhot.

Verhokisko on kätevä ja tyylikäs ratkaisu ikkunoiden verhoiluun

Kun suunnittelet ikkunoiden verhoilua, on verhokisko kätevä ja tyylikäs ratkaisu. Verhokiskon avulla voit helposti asentaa ja liikuttaa verhot sivusuunnassa, tarjoten joustavuutta valon säätelyyn ja yksityisyyden suojaamiseen. Tutustu muun muassa verhokiskon helppoon asennukseen, monipuoliseen värivalikoimaan, säädettävään pituuteen sekä materiaaleihin. Lue lisää ja inspiroidu!

Yksi verhokiskon suurista eduista on sen helppo asennettavuus. Verhokisko voidaan kiinnittää seinään tai kattoon, ja se tarjoaa vakaan ja tukevan kiinnityksen verhoille. Asennusprosessi on yleensä melko yksinkertainen, eikä vaadi erityisiä työkaluja tai ammattitaitoa. Useimmissa tapauksissa riittää porata reikiä ja ruuvata kisko paikoilleen. Helpon asennuksen ansiosta voit nopeasti nauttia uusista verhoistasi ilman suurta vaivaa. 

Verhokiskoja on tarjolla laaja valikoima täynnä eri värejä ja kokoja. Löydät siis taatusti sinulle juuri omaan sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Voit valita klassisen valkoisen tai mustan kiskon, joka sulautuu huomaamattomasti taustaan, tai voit valita rohkeamman värin, joka toimii katseenvangitsijana. Lisäksi voit löytää erikokoisia kiskoja, jotka sopivat eri ikkunoiden mittoihin. Monipuolinen väri- ja kokovalikoima mahdollistaa sen, että voit luoda juuri haluamasi ilmeen ja tyylin kotiisi.

Verhokisko tarjoaa myös mahdollisuuden säätää verhojen pituutta helposti. Voit leikata kiskon haluamaasi mittaan tai valita säädettävän kiskon, joka voidaan venyttää tai lyhentää tarpeen mukaan. Säädettävä pituus antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden luoda juuri haluamasi ilme ikkunoidesi ympärille. Verhokiskot valmistetaan yleensä kestävästä materiaalista, kuten alumiinista tai teräksestä. Tämä tekee niistä pitkäikäisiä ja kestäviä käytössä. Kestävän materiaalin ansiosta verhokisko kestää hyvin päivittäistä käyttöä ja mahdollisia vedon aiheuttamia rasituksia. Lisäksi se säilyttää muotonsa ja toimivuutensa pitkään ilman merkittävää kulumista tai vaurioitumista. Valitsemalla verhokiskon kestämään aikaa, voit olla varma siitä, että se palvelee sinua vuosien ajan.

 

Verhokisko tai verhotanko kattoon – huomioi nämä asiat

Kiinnittäessäsi verhokiskoa tai verhotankoa kattoon, on tärkeää huomioida seuraavat asiat:

Katon materiaali ja rakenne: Valitessa verhokiskoa tai verhotankoa kattoon, on tärkeää ottaa huomioon katon materiaali ja rakenne. Erilaiset katot vaativat erilaisia kiinnitysmenetelmiä. Esimerkiksi betoni- tai tiilikattoihin tarvitaan poraus ja ruuvikiinnitys, kun taas kevytrakenteisissa väliseinissä voidaan käyttää esimerkiksi liimakiinnitystä

Verhojen paino ja pituus: Kun valitset verhokiskoa tai verhotankoa kattoon, on tärkeää ottaa huomioon myös verhojen paino ja pituus. Raskaat ja paksut verhot vaativat vahvemman ja tukevamman kiinnitysratkaisun, kun taas kevyet ja ohuet verhot voivat hyvin toimia kevyemmälläkin ratkaisulla. Lisäksi pidempien verhojen kanssa kannattaa varmistaa, että valittu kisko tai tanko pystyy tukemaan niiden painoa ilman notkahtelua.

Verhokiskon tai verhotangon asentaminen

Verhokiskon tai verhotangon asentaminen kattoon voi tuntua aluksi haastavalta tehtävältä. Kuitenkin oikeilla työkaluilla, valmisteluilla ja ohjeilla voit suorittaa asennuksen helposti ja turvallisesti itse. Kun valitset verhokiskoa tai verhotankoa kattoon, on tärkeää tutustua erilaisiin asennusmenetelmiin. Yleisimpiä asennustapoja ovat ruuvikiinnitys, liimakiinnitys ja jousikiinnitys. Ruuvikiinnitys tarjoaa vahvan ja kestävän kiinnityksen, kun taas liimakiinnitys sopii hyvin esimerkiksi vuokra-asuntoihin, joissa ei haluta tehdä pysyviä reikiä seiniin tai kattoon. Jousikiinnitys puolestaan mahdollistaa helpon irrotettavuuden ja säädettävyyden.

Ennen kuin aloitat verhokiskon tai verhotangon asentamisen kattoon, on tärkeää tehdä huolelliset mittaukset ja merkitä kiinnityskohdat: Mittaa ikkunan tai halutun verhoalueen leveys tarkasti ja päätä, kuinka korkealle haluat asentaa verhokiskon tai -tangon katon rajasta. Käytä mitta- ja merkkauskynää merkitsemään kiinnityskohtien paikat kattoon ja varmista, että merkit ovat suorassa ja tasaisesti etäällä toisistaan tarvittavan tuen varmistamiseksi.

 

Työkalut ja valmistelut

Ennen kuin aloitat verhokiskon tai verhotangon asentamisen kattoon, varmista että sinulla on saatavilla ainakin porakone ja poranterä, mitta ja merkkauskynä, ruuvimeisseli tai ruuvipääpora, tasomitta tai vesivaaka . Poista myös kaikki vanhat verhot ja niiden kiinnitysjärjestelmät kattoa vasten. Puhdista kattopinta huolellisesti pölystä ja liasta, jotta kiinnitys on mahdollisimman vankka. Mikäli tarvitset apua korkealla työskentelyssä, hanki tarvittavat tikkaat tai telineet etukäteen.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja