Lataa

Philips Hue

Philips Hue -älyvalaistus antaa sinulle täydellisen hallinnan kotisi valaistukseen. Philips Hue on johdoton, muutamassa minuutissa asennettava älyvalaisinratkaisu, jonka ohjaus onnistuu helposti älypuhelimella, kytkimellä ja useilla eri äänikomentoavusteilla. Älyvalaistus mahdollistaan valon värin, lämmön ja valaistustehon säätämisen vaivattomasti vireystilan, tunnelman tai jopa viihdelaitteiden mukaan. Philips Hue -automaatiolla teet kotisi turvallisemmaksi. Säädä älyvalo syttymään automaattisesti kotiin tullessasi tai aseta älyvalaisimet syttymään ja sammumaan satunnaisesti ollessasi poissa kotoa. Philips Hue tarjoaa tilaasi sopivat älyvalot eri muodoissa, koossa sekä malleissa. Kaikki sarjan älyvalot toimivat yhdessä tehden kodistasi älykkäämmän, mukavamman sekä energiatehokkaamman.

Philips Hue älyvalaistus

Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmä avaa ovet uuteen valaistuksen maailmaan, tarjoten sinulle ennennäkemättömän hallinnan kodin tai työpaikan valaistukseen. Tämä johdoton, nopeasti asennettava älyvalaisinratkaisu on suunniteltu tuomaan helppoutta ja mukavuutta jokapäiväiseen elämääsi. Philips Hue -järjestelmän asentaminen on vaivatonta, ja voit saada sen toimimaan vain muutamassa minuutissa. Sen jälkeen voit ohjata valaistusta helposti älypuhelimellasi, fyysisellä kytkimellä tai useilla eri äänikomentoavusteilla, kuten Amazon Alexan tai Google Assistantin avulla.

Philips Hue -älyvalaistus ei ainoastaan mahdollista valon värin, lämmön ja valaistustehon säätämistä yksinkertaisesti ja intuitiivisesti, vaan se myös auttaa luomaan juuri oikeanlaisen tunnelman jokaiseen tilanteeseen. Voit säätää valaistusta vireystilasi, tunnelman tai viihdelaitteidesi mukaan, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun niin arkeen kuin juhlaankin.

Philips Hue -automaatiotoiminnot vievät kodin turvallisuuden uudelle tasolle. Voit esimerkiksi asettaa älyvalot syttymään automaattisesti saapuessasi kotiin tai sammumaan, kun poistut. Lisäksi voit asettaa valaisimet syttymään ja sammumaan satunnaisesti ollessasi poissa, mikä luo illuusion asutusta talosta ja voi näin ehkäistä murtoja.

Laaja valikoima eri muotoisia, kokoisia ja mallisia älyvaloja tarkoittaa, että Philips Hue tarjoaa juuri oikeanlaiset valaistusratkaisut tilaasi, olipa kyseessä sitten olohuone, keittiö tai toimisto. Kaikki Philips Hue -sarjan älyvalot on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, mikä tekee kodistasi älykkäämmän, mukavamman ja energiatehokkaamman. Tämä moderni valaistusjärjestelmä ei ainoastaan tee arjestasi helpompaa, vaan se myös auttaa säästämään energiaa ja alentamaan sähkölaskujasi.

Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmä on investointi viihtyisään ja toimivaan kotiin tai työpaikkaan. Sen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ylivoimaisen valinnan kaikkiin valaistustarpeisiin. Voit myös laajentaa järjestelmää tarpeidesi mukaan, lisäämällä uusia älyvaloja ja -laitteita, jolloin voit nauttia entistäkin älykkäämmästä ja mukavammasta valaistuksesta.

Philips Hue: Älyvalaistuksen uusi aikakausi

Philips Hue -järjestelmän avulla voit säätää kotisi valaistusta millisekunnin tarkkuudella älypuhelimen tai ääniohjauksen avulla. Voit vaihtaa värejä, säätää kirkkautta ja luoda erilaisia tunnelmia eri tilanteisiin. Olipa kyseessä rentouttava ilta kotona tai juhlat ystävien kanssa, Philips Hue antaa sinulle täyden kontrollin valojen suhteen.

Yksi Philips Huen merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kyky synkronoida valot musiikin rytmiin tai television sisältöön. Tämän ansiosta voit luoda ainutlaatuisia visuaalisia efektejä ja tuoda lisää tunnelmaa esimerkiksi leffailtoihin tai bileisiin. Lisäksi Philips Huen sovelluksessa on useita valmiita valaistusasetuksia eri tilanteisiin, kuten "Rentoutuminen", "Keskittyminen" ja "Energisyys", jotka auttavat sinua löytämään juuri oikeanlaisen valaistuksen jokaiseen hetkeen.

Philips Hue -järjestelmä on myös älykäs ja oppiva. Se voi esimerkiksi simuloida läsnäoloa kotona, kun olet poissa matkoilla, mikä lisää turvallisuutta. Voit asettaa aikatauluja valojen päälle- ja pois päältä kytkemiseksi tai ohjelmoida ne reagoimaan liiketunnistimiin. Lisäksi Philips Hue -valot voidaan integroida muihin älykkäisiin kodin laitteisiin, kuten älylukkoihin tai termostaatteihin, jolloin voit hallita kaikkia näitä laitteita yhdestä sovelluksesta käsin.

Philips Huen avulla voit myös säästää energiaa. Järjestelmän avulla voit säätää valojen kirkkautta tarpeesi mukaan ja ajastaa niiden sammumisen automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Tämän ansiosta et joudu huolehtimaan siitä, että olet unohtanut sammuttaa valot lähtiessäsi kotoasi.

Älyvalaistus on tulevaisuuden trendi, joka tuo mukanaan monia etuja sekä käyttömukavuuden että energiansäästön kannalta. Philips Hue -järjestelmä on yksi johtavista älyvalaistusratkaisuista markkinoilla, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ominaisuuksia ja mahdollisuuksia luoda juuri haluamansa valaistus jokaiseen tilanteeseen.

Valaistus ei ole enää vain toiminnallinen osa kotiamme, vaan se voi myös luoda tunnelmaa ja parantaa elämänlaatua. Philips Hue vie älyvalaistuksen uudelle tasolle tarjoten helppokäyttöisen ja monipuolisen ratkaisun kaikille valon ystäville.

Valon voima: Miten Philips Hue voi parantaa kodin tunnelmaa ja hyvinvointia

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme. Se on turvasatama, jossa rentoudumme ja lataamme akkujamme päivän haasteiden jälkeen. Kodin tunnelmalla ja valaistuksella on suuri vaikutus siihen, miten koemme tilan ja kuinka hyvinvoivia tunnemme itsemme siellä. Yksi tapa parantaa kotisi tunnelmaa ja hyvinvointia on Philips Huen älyvalaistusjärjestelmä.

Philips Hue tarjoaa laajan valikoiman älykkäitä lamppuja, jotka voidaan säätää eri väreihin, kirkkaustasoihin ja valotehosteisiin älypuhelimen tai tabletin avulla. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan kodin valaistukseen milloin tahansa ja missä tahansa.

Yksi tärkeimmistä eduista Philips Huen käytössä on sen kyky luoda erilaisia ​​tunnelmia kotiisi. Voit luoda rauhoittavan ilmapiirin pehmeillä lämpimillä väreillä illallisen aikaan tai ladata energiaasi kirkkailla väreillä aamuisin herätessäsi. Voit myös säätää valon intensiteettiä vastaamaan eri tilanteita - himmentää sitä romanttisille hetkille tai lisätä kirkkautta, kun tarvitset keskittymistä esimerkiksi työskennellessäsi.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että valolla on suuri vaikutus ihmisten mielialaan ja hyvinvointiin. Philips Hue voi auttaa sinua luomaan optimaalisen valaistuksen eri tilanteisiin ja parantamaan siten tunnelmaa kotona. Esimerkiksi kirkas valo aamulla auttaa heräämään helpommin ja lisäämään energiatasoja päivän alussa. Illalla pehmeämpi valo puolestaan ​​auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa.

Philips Huen älyvalaistusjärjestelmällä on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia kodin hyvinvoinnin parantamiseksi. Voit esimerkiksi asettaa ajastimia lamppuihin, jotta ne syttyvät automaattisesti tiettyyn aikaan tai simuloivat läsnäoloasi, kun olet poissa kotoasi. Tämä lisää turvallisuutta ja estää kodin näyttämisen tyhjältä pitkiä aikoja.

Lisäksi Philips Hue voidaan integroida älykkään kodin järjestelmiin, kuten Amazon Alexaan tai Google Assistantiin, mikä mahdollistaa entistä helppokäyttöisemmän ohjauksen ääniohjauksen avulla.

Kun otetaan huomioon valon vaikutus mielialaan ja hyvinvointiin, Philips Hue on erinomainen tapa parantaa kodin tunnelmaa ja tehdä siitä entistä viihtyisämpi paikka. Voit luoda erilaisia ​​tunnelmia eri tilanteisiin ja säätää valoa vastaamaan tarpeitasi milloin tahansa. Lisäksi sen älykkäät ominaisuudet tekevät siitä kätevän ja helppokäyttöisen ratkaisun kotisi valaistustarpeisiin.

Joten seuraavan kerran kun haluat parantaa kodin tunnelmaa ja hyvinvointia, harkitse Philips Huen älyvalaistusjärjestelmää - valon voima voi yllättää sinut!

Värien taika: Tutustu Philips Huen monipuolisiin valaistusmahdollisuuksiin

Valaistus on tärkeä osa kodin sisustusta ja tunnelman luomista. Philips Hue tarjoaa innovatiivisia valaistusratkaisuja, jotka mahdollistavat erilaisten värien ja valotehosteiden käytön kotona.

Philips Hue -valaistusjärjestelmä koostuu älykkäistä LED-lampuista, jotka voidaan liittää langattomaan verkkoon ja ohjata älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmän avulla voit säätää valon kirkkautta, värejä ja tehosteita helposti sovelluksen avulla.

Yksi Philips Huen hienoimmista ominaisuuksista on sen kyky luoda erilaisia tunnelmia ja ilmeitä kotiisi. Voit valita yli 16 miljoonasta eri väristä juuri haluamasi sävyn, joka sopii täydellisesti tilanteeseen tai mielialaan. Esimerkiksi voit luoda rauhoittavan sinisen tunnelman rentoutumiseen tai energisoivan punaisen tunnelman juhlatilaisuuksiin.

Lisäksi Philips Hue tarjoaa useita erilaisia tehosteita, kuten vilkkuvan disco-tilan tai lepotilan hitaan värinvaihdon. Näitä tehosteita voi käyttää esimerkiksi juhlissa tai elokuvailtoina, jolloin valaistus luo lisäulottuvuuden tunnelmaan.

Lisäksi Philips Hue voidaan integroida muihin älykkäisiin kodin laitteisiin, kuten älykaiuttimiin tai turvakameroihin. Tämän avulla voit esimerkiksi säätää valoja ääniohjauksella tai liittää ne osaksi kodin turvajärjestelmää.

Philips Huen monipuoliset valaistusmahdollisuudet eivät rajoitu vain sisätiloihin. Järjestelmään kuuluu myös ulkokäyttöön soveltuvia lamppuja ja valaisimia, joiden avulla voit luoda kauniita ja tunnelmallisia valotehosteita puutarhaan tai terassille.

Philips Hue tarjoaa upeita mahdollisuuksia luoda erilaisia tunnelmia ja ilmeitä kotiisi. Sen avulla voit säätää valon värejä ja tehosteita helposti älypuhelimella tai tabletilla. Lisäksi järjestelmä tarjoaa älykkäitä toimintoja, jotka helpottavat arjen sujumista. Philips Hue on loistava valinta kaikille, jotka haluavat luoda ainutlaatuista ja tunnelmallista valaistusta kotiinsa.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Kategoria 
Järjestä
97 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja