Ilmainen toimitus yli 400 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU400. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Vedenlämmitin Jäspi VLS-300 S RST Sauna 3kW

1 25900Osta tuote
Toimitus verkkokaupasta
Suoratoimitus tehtaalta
Toimitusaika 2-5 arkipäivää
Osta ja nouda tavaratalosta
Espoo (0 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Oulu (0 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Tampere (0 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Turku (0 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Vantaa (0 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

5855 € / kk
Laske rahti
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Jäspi VLS 300 S -lämminvesivaraaja soveltuu yösähköä käytettäessä normaaliperheen vedenkäyttötarpeisiin. Suurissa kulutustilanteissa, kuten saunapäivinä, voidaan apuna käyttää päiväsähköä.

Malliltaan VLS-300 on lieriömäinen, joten se soveltuu asennettavaksi esimerkiksi lauteiden alle saunaan tai muihin mataliin tiloihin. Varaaja asennetaan vaakatasoon. Toiminta on täysin automaattista.

Yhteet ovat varaajan alla, joten liitännät on helppo suorittaa. Varolaiteryhmä ja sekoittaja sisältyvät toimituksiin. Kylmä- ja lämminvesiyhteet sijaitsevat varaajan päädyssä. Vastus lämmittää tehokkaasti koko säiliön vesitilan.

Lämminvesivaraajan säiliö ja vaippa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on lisäksi eristetty freonivapaalla polyuretaanilla. Eristyksen ansiosta lämpöhäviö on vähäistä ja varaaja on luontoystävällinen sekä energiatehokas.

Energialuokka D. Helppo ja kevyt asentaa. Varaaja liitetään sähköverkkoon normaalilla pistokkeella. Tarvittaessa puhdistus tapahtuu avattavan luukun kautta. Kaikissa Jäspin vedenlämmittimissä on portaaton lämpötilansäädin.

Luotettavat Jäspi-lämminvesivaraajat lämmittävät turvallisesti useimpien kotien käyttövettä. Jäspi on ollut jo vuosikymmeniä Suomen suosituin lämminvesivaraajamerkki. Laaja mallisto eri kokoisia varaajia, ajaton ulkoasu sekä soveltuvuus kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin takaavat juuri oikean vedenlämmittimen jokaiseen käyttökohteeseen.

Tekniset tiedot

Malli: VLS-300 S RST
Korkeus: 740.0 mm
Pituus: 1530.0 mm
Halkaisija: 600 mm
Tilavuus: 290.0 litraa
Teho: 3 kW
Väri: Ruostumaton teräs
Paino: 80 kg
Max. paine: 10 bar
Erillinen varolaiteryhmä sekoittajalla Ø: 22

Lisätiedot

Sijoitus: Varaajan sijoituspaikkaa suunniteltaessa on myös huomioitava riittävä asennus- ja huoltotila varaajan ympärillä. Sijoituspaikkaa valittaessa on lisäksi huomioitava, että varoventtiilin ylivuotoputki voidaan johtaa lähellä olevaan viemäriin tms. Varaaja pitää myös pystyä tarvittaessa tyhjentämään.


Huolto: Varoventtiilin toiminta tulee tarkastaa 3-4 kuukauden välein, koska sen puutteellinen toiminta saattaa aiheuttaa vaaratilanteen. Venttiili laukaistaan kiertämällä sen nuppia vastapäivään, jolloin vesi virtaa varoventtiilin poistoputken läpi. Jollei näin tapahdu, venttiili on viallinen ja se on vaihdettava.

Nimi Vedenlämmitin Jäspi VLS-300 S RST Sauna 3kW
Tuotenumero 60422857
Tilavuus 210 -300 L
Tyyppi Lämminvesivaraaja

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Vedenlämmitin Jäspi VLS-300 S RST Sauna 3kW
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

7462+ Tyytyväistä asiakasta!

9881 arvostelua