Älyvalaisimia ohjaat helposti älypuhelimella, tabletilla tai kaukosäätimellä. Muuta valonväriä tai kirkkautta muutamalla hipaisulla!

Valaise kodin sisä- ja ulkotilat moderneilla älyvalaisimilla

Älyvalaistuksen avulla luot kotiisi mobiililaitteella tai kaukosäätimellä ohjattavan valaisujärjestelmän – muuta valon käyttötarkoitusta muutamalla hipaisulla! Nykyaikaisilla älyvalaisimilla saat valaistua kotisi sisätilat tai pihasi juuri haluamaasi aikaan ja siten kuten haluat. Tunnelman muokkaaminen mielesi mukaisesti onnistuu ketterästi esimerkiksi himmentämällä valoa tai vaihtamalla valonväriä. Älyvalaistus on mahdollista ajastaa sekä sitä voi halutessaan myös kauko-ohjata. 

Valikoimastamme löydät älyvalaisimia ja -lamppuja muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: EGLO Connect, Philips Hue ja Osram

Valitse valon värilämpötila ja kirkkaus tilanteen ja tarpeen mukaan. Työntekoon kirkkaampi ja valkoisempi valo, iltaa kohden hämärämpi ja lämpimämpi valo.

EGLO Connect-älyvalaisimet  Katso kaikki »

Älyvalaistuksella muovaat ja ohjaat valaistusta helposti ja nopeasti

Älyvalaistusta on helppo ohjata ja muokata joko kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Valot voit ajastaa syttymään tai sammumaan miten haluat. Lisäksi kaikki samaan järjestelmään yhdistetyt älyvalaisimet on myös mahdollista ryhmitellä, jolloin voit säätää niitä kokonaisuuksina.

Esimerkiksi EGLO Connectin älyvalaistusjärjestelmää voit hallita helposti joko EGLO Connect -kaukosäätimellä tai ilmaisella mobiililaitteeseen ladatulla sovelluksella. Samalla säätimellä voit hallita sekä sisä- että ulkovalaistusta. Kaukosäätimellä on helppo kytkeä valaistus päälle tai pois, himmentää valaistusta tai säätää värilämpötilaa. Mobiilisovellus mahdollistaa vieläkin tarkemman valaistuksen hallinnan. EGLO Connect -valaisimia voi hallita myös puheohjauksella esimerkiksi Amazonin Alexa tai Googlen Assistant -virtuaaliavustajien kautta.

EGLO Connect tarjoaa kaiken mitä tarvitset kodin älyvalaistukseen

Valikoimastamme löydät EGLO Connectin älyvalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja lisäksi langattomia liike- ja hämärätunnistimia. Säädä valon kirkkautta sekä värilämpötilaa tarpeesi mukaan - kirkkaampaa valoa työntekoon ja himmeämpää iltaa kohden. EGLO Connect-sarjan valaisimissa voit myös valita valonvärin yli 16 miljoonasta värivaihtoehdosta!

Tuotteet käyttävät viimeisintä teknologiaa, mikä mahdollistaa muun muassa sen, että voit hallita jopa 50 erilaista EGLO Connect -valaisinta samanaikaisesti ryhmänä ja useampi käyttäjä voi samanaikaisesti hallita valaisujärjestelmää. Sammuta kodin kaikki valot kerralla vaikka sängystä käsin vain nappia painamalla!

Älyvalaistuksen asentaminen on vaivatonta

Älyvalaistuksen asentaminen sisälle tai ulos ei vaadi isoa työtä taikka laajoja muutoksia. Voit joko vaihtaa normaalin valaisimen tilalle EGLO Connect -älyvalaisimen tai vaihtaa jo olemassa oleviin tavallisiin valaisimiin esimerkiksi EGLO Connect -älylamput/-polttimot.

EGLO Connect-älylamput  Katso kaikki »
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta